Followers

Google+ Followers

Wednesday, May 6, 2009

Arsenal ... berakhirnya UEFA Champions League


Huaaa!!! Kecewanya...The Gunners kalah dalam saingan nak ke perlawanan akhir UEFA Champions League. Kalah kat tmapt sendiri pula tu. Geram je dibuatanya!!!
Makin banggalah adik-adik aku sebab MU dapt pergi akhir...Apa pun aku harap mereka tak dapat jadi juara. It doesn't matter whether it's Chelsea or Barcelona, yang pasti MU tak boleh menang (heheh...janganlah ada peminat MU kat sini ek...)