Followers

Google+ Followers

Thursday, November 1, 2012

Happy Birthday!

HAPPY 5th BIRTHDAY, ESCAPISM!

2007 - 2012
161 Entries ('Rajinnya!')
13893 pageviews
51 followers (eheh! ada juga 51 peoples follow budak ni?)

Kepada yang membaca blog ini:-
  • Sorry kalau saya selalu merempan tak tentu pasal.
  • Sorry kalau entry saya bukan entry membina minda/jiwa
  • Tujuan asal blog ni pun sebab nak tulis isi hati yang tak mampu nak diucap di mulut. Sebab mulut saya ni selalu ikut kata hati yang kebanyakkan masanya boleh bawa mati! (trying hard to change this!)
  • Bila tengok overview, entry paling banyak view adalah entry pasal resipi (orang Malaysia memang suka makan!), review novel (more on my personal view sebenarnya) dan tentang holidays (gambar je pun). Kena focus on this things lah lepas ni eh? 
  • Oh wait! So entry merempan tu mmg orang tak baca sangatlah. Eheh! Tidaklah rasa bersalah sangat.