Followers

Google+ Followers

Monday, January 12, 2009

Tahniah Jue!!!!

Buat teman blog aku Julia Esqalia...
Tadi aku dapat berita yg e-novel dia Kerana Sakura akan ke versi cetak
Aku tumpang gembira sangat-sangat. Baru akhir tahun dulu aku YM dengan Jue and
kitaorg bincang pasal nak hantar manuskrip kat mana-mana Pub. Company.
Siap pasang niat lagi tu. Siapa berjaya kena belanja.
Tup...tup hari ni aku baca announcement kat blog dia…Kerna Sakura akan ke versi cetak. Menjerit aku sebab happy dengar berita tu sampai orang kat ofice pandang aku semacam je.
Tak kisahlah kalau diaorang ingat aku kureng waras ke apa. Aku cuma tumpang happy sebab one of my friend dah berjaya capai matlamat dia. To Jue, CONGRATULATIONS! Hopefully semuanya akan success. As for me, aku akan jadikan perkara ni pendorong semangat aku nak habiskan cerita aku. Aku taklah bercadang nak publish pun. Sekadar nak berkongsi aje.
Chaiyokk..chaiyokk..chaiyokk..
P/S: Jue, jangan lupa belanja tau..heheheheh