Followers

Google+ Followers

Tuesday, September 16, 2008

Holiday in Bandung

Hehehe...Ini khas untuk Lynn,Brandon, Liza & Along Awin yang sibuk angat nak tengok gambar aku masa holiday di Bandung bulan lepas. Sorrylah geng, aku belum cuci lagi gambar-gambar ni. Malas la nak pergi kedai gambar tu. Gambar tak banyak mana sebab tujuan UTAMA ke sana adalah SHOPPING. Kami hanya sempat posing kat Tangkuban Prahu je la sebab itu je satu-satunya tempat 'pelancongan' yang kami lawati. Selebihnya, kat factory outlets, menghabiskan duit.hehehe..So, for the time being, you all tengoklah gambar kat sini. Enjoy...



Di Ladang Strawberry on the way ke Tangkuban Prahu


Di Kawah Domas, Tangkuban Prahu. The crater is 180 degree!


The Oldest tree in Tangkuban Prahu Mt.- according to the guide la..


Gambar ni kami ambil masa dalam perjalanan turun dari gunung tangkuban prahu. Kena kelentong dengan bapak guide tu. Katanya tak jauh, dalam 10-15 minit je. Rupa-rupanya 1 jam! Balik hotel, orang hotel cakap dari puncak gunung tu ke bawah lebih kurang 4.5km!!! Gambar ni diambil masa mula-mula nak turun. Gambar dah turun ke kaki gunung? Tak yah lah tengok. Dah tak serupa orang. hihihi..pengalaman yang manis dan pahit yang tak akan dapat kami lupakan sampai bila-bila...


hehehe..posing kat Hussein Sastranegara Airport