Followers

Google+ Followers

Wednesday, September 10, 2008

Bunga Syurga ~~ Anita Aruszi



Yeay..khabar gembira buat aku yang memang dah lama menanti buku ini diterbitkan dalam bentuk hardcopy. Aku memang dah selalu mengikuti e-novel nya di blog anita aruszi. Ceritanya menarik dan simple dan aku sememangnya suka sesuatu yang menarik dan simple. Tak pening kepala nak fikir. hehehe. Sebenarnya ada 'tragedi'di sebalik penerbitan novel ni. Dulu Anita hantar manuskrip novel ini di sebuah syarikat penerbitan yang tak lah berapa terkenal. Sayang, dia 'dikenakan' dan 'diuji' dengan pelbagai masalah di syarikat itu sehingga Anita buat keputusan untuk menarik balik manuskripnya dari publishing house tu. Oleh kerana kami, pengikut setia karya Anita beriya sangat nak dapatkan buku ni dalam bentuk hardcopy, Anita telah 'menebalkan' muka meminta KAKI NOVEL menerbitkan novel ini. Alhamdulillah, pihak KAKI NOVEL setuju untuk menerbitkannya dan pada bulan Oktober nanti, Bunga Syurga akan berada di apsaran. Yeehaaa!!! Aku sangat suka cover biru novel ni. Nampak sesuai sekali dengan ceritanya. Dan trademark KAKI NOVEL, rama-rama tu nampak masuk dengan cover buku berwarna biru ni. Hehehe..menghitung hari..detik demi detik..