Followers

Google+ Followers

Thursday, May 24, 2012

Let it Die - Three Days Grace


I swear I never meant to let it die
I just don't care about you anymore
It's not fair when you say that I didn't try
I just don't care about you anymore

Malam ni terasa nak dengar playlist Three Days Grace. Macam dah berzaman tak dengar sebab asyik melayan manuskrip bunga-bunga yang mewajibkan aku dengar lagu bunga-bunga. Disebabkan malam ini mood nak menulis cerita bunga-bunga tak ada, jadi aku sambung siapkan layout Ada Dia (Walaupun seksa jiwa sebab skrin notebook kat rumah ni kecik!) tapi alhamdulillah, jalan juga. Mungkin sebab ditemani suara Adam Gontier? :P 
Dan bila tiba giliran lagu ini, tiba-tiba aku teringatkan seseorang. Apa khabar agaknya dia?