Followers

Google+ Followers

Monday, September 26, 2011

Depress!


Hari ini aku sangat terTEKAN! Kerja yang mudah tiba-tiba menjadi rumit gara-gara komputer buat hal. Tak pasal-pasal 5 buah file jadi corrupted dan aku terpaksa re-do semula 10 helai drawing! Kalau sikit-sikit kerja tak apa, ini setiap drawing kena buat 90% perubahan. Arghhh!!!! Mood rasa macam nak bom benda je ni!
p/s: entri ini ditulis untuk melegakan kepala otak yang rasa macam nak meletup ni!